Wake up it’s about time – oppdatering 10-13.januar 2020

Det er en kraftig oppvåkning av menneskeheten som foregår nå, på jorda. Vi har ulike kilder som bekrefter det samme. Jeg kan ikke gi nøyaktige kilder. For helt ærlig, jeg klarer ikke enda å lage ting så nøyaktig og huske overalt jeg har vært på nett. Da jeg er i full fart med det jordiske livet mitt med familien, det meste av tida. Men – jeg tenkte å dele litt av de tråder som jeg har fått med meg. Jeg har hørt at 2020 er et spesielt år. Jeg har hørt at det krever 144.000 oppvåknede, for at jorda skal gå inn i sin nye fase. Etter mange tusen år, er vi nå på vei inn i en ny tidsalder – vannmannen. Mange trodde det skulle skje i 2012. Noe med Maya kalenderen som tok slutt da. Men det var bare starten på endringen.

Vi har glemt hvem vi er –

Vi skal gjennom en slags fødsel, menneskeheten altså. Vi går fra ego og over til en mer kollektiv bevissthet, hvor fokus er, å bry seg om hverandre. Vi ser tydelige tegn i verden, på at ego og griskhet råder. Hovmod står for fall. Vi ser at de private selskaper, tjener penger på bekostning av kollektivet. Vi blir lært opp til at materielle goder er det viktigste. Vi blir lært opp til at tro og bønn er noe for litt dumme mennesker. Men det er jo feil. Vi er fysiske, psykiske og åndelige ❤️ Vi har som menneskehet, på en måte «glemt hvem vi er». Vi er så mye mer enn alt dette materielle.

Vi er spiritual beings with a human experience. Akkurat den, er det veldig mange som sier.

Ellers må jeg si, at disse dagene akkurat nå, er spesielle. Det ble oppdaget en regnbuefarge i the shumann resonance. Noe som visstnok av noen kalles for jordas hjerterytme. Det er noen dager vi er i nå, hvor vi som føler connection til kilden/Gud/skytsengel eller hva du måtte tro på, og tror på bønn og meditasjon – virkelig kan utgjøre store forskjeller, positivt, til nytte for jorda! Vil du sende en bønn om regn til de steder der det brenner, om at alle barn skal leve i frihet fred og trygghet og at all ondskap skal bli avslørt – på denne jorda. Slik at sannheten kommer frem. Slik at jorda blir fri fra slaveriet og vi jsn leve i harmoni med hverandrw og alt som lever her. Vi har bare denne jorda ~ som vi deler på. Det er plass til alle. Drømmer kan bli virkelige, glem aldri det.

Jeg har ikke mer å si akkurat nå. Dette er mitt første blogg innlegg 😄🌻❤️

Jeg vil bare dele det gode budskapet:

VÆR IKKE REDDE. SELV OM GRUNNVOLLENE SKJELVER. FOR VI MÅ SE SANNHETENE . DET ONDE MÅ RIVES NED. «TROLLENE» MÅ FREM I LYSET OG BLI AVSLØRT. SLIK KAN ENDRING SKJE. DET GJØR VONDT Å SE SANNHETEN. MEN VI TÅLER DET BEDRE, ENN Å LA KRIG, SULT, KONTROLL OG DISKRIMINERING AV MENNESKER FORTSETTE! SLIK KAN VI SAMMEN KAN BEGYNNE EN NY GYLLEN TID. HVOR NYE REGLER GJELDER – FRIHET! FOR DET GAMLE STÅR FOR FALL. BLI MED PÅ REISEN. DU KAN BEGYNNE NÅ. DET HJELPER Å FOKUSERE PÅ DET GODE, UBETINGET KJÆRLIGHET, MEDMENNESKELIGHET OG HÅP. SEND EN BØNN OM DETTE.

VELSIGNET VÆRE DERE ALLE, SOM ER, VAR OG BLIR I TROEN PÅ EN LYKKELIG FREMTID FOR VÅR ELSKEDE JORD ~i Jesu navn (som jeg alltid tilføyer) 🤗🙏🌍❤️

Tilgi meg for å være en litt rotete newbe 😉😊

Linker:

https://in5d.com/full-moon-lunar-eclipse/

2 kommentarer om “Wake up it’s about time – oppdatering 10-13.januar 2020

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s